Workshop Drank & Drugs

Categorie : Nieuws

IMG_20160331_200202Vanavond is er een workshop gegeven door Bas Kollenburg over wat je als EHBO-er moet weten over het gebruik van drank & Drugs. De belangstelling was erg groot en er is weer veel geleerd. Veel informatie kan hierover kan je vinden op de website van Bas. Verder staat er op deze website ook nog een artikel over alcoholvergiftiging die je kan bekijken.

Wil je alles nog eens rustig nalezen, bestel dan het onderstaande boek. Voor € 10,00 kan je deze via Raymond bestellen.

eh922 Hét EHBO Drank en Drugs Boek : ISBN 978-94-6107-169-9

Drank en drugs zorgen ervoor dat mensen geheel anders reageren dan gebruikelijk.
De kans dat u als EHBO-er hierop verkeerd reageert is aanwezig.
Daarom is het belangrijk om meer te weten van de stoffen die in verschillende middelen zitten.
Bovendien geeft dit boek aan wat de effecten ervan zijn en hoe de eerste hulp gegeven wordt.

Naast alcohol komen de drie typen drugs aan de orde:
verdovende, stimulerende en waarnemingsveranderende middelen.
Een combinatie van dit alles komt ook voor en wat u dan het beste kunt doen leest u allemaal in dit deel van de serie Herhaling en Verdieping EHBO.

De kroegen en clubs hebben de deuren weer geopend. Wat betekent dat er weer volop genoten kan worden van een alcoholisch drankje. Heb je tijdens een gezellige avond het idee dat iemand last zou kunnen hebben van een alcoholvergiftiging? Zo weet je precies hoe je moet handelen! ➜ bit.ly/3AApwCz ... MeerMinder

Ook vandaag zijn we aanwezig Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #samenehbo #EHBO #knvehbo ... MeerMinder

Avond 2 bij Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #knvehbo #eerstehulp #oranjekruis #ehbodoenwesamen ... MeerMinder