Herhalingslessen

De herhalingslessen Eerste Hulp Verlener zijn verplicht voor deelnemers, welke in het bezit zijn van een diploma EHBO of Eerste Hulp Verlener.

De geldigheid van het diploma is twee jaar. Om tot een verlenging van het diploma te kunnen overgaan, moet de deelnemer elk jaar aantonen een aantal vaardigheden te beheersen, conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Wanneer niet kan worden vastgesteld dat de deelnemer nog beschikt over de voornoemde vaardigheden, vervalt het diploma.

Inhoud
De lessen zijn praktisch van opzet. Om meerwaarde aan deze herhalingslessen te geven, zullen wij praktijk situaties, welke binnen het bedrijf of het dagelijks leven voor kunnen komen, in de lessen verwerken. Tevens gaat de instructeur in op de laatste ontwikkelingen in de Eerste Hulp Verlening. De lessen worden gegeven door onze bevoegde instructeur eventueel ondersteunend van LOTUS-slachtoffers.

Duur van de herhalingslessen
Tijdens de lessen vindt een competentiegerichte benadering van het eerste hulp onderwijs plaats. Wij gaan er derhalve van uit dat de herhalingslessen maximaal 15 lesavonden per jaar zullen zijn. Wij zullen het EHBO of Eerste Hulp diploma automatisch verlengen, indien de deelnemer voldoende lesuren per jaar bij ons heeft gevolgd en naar oordeel van de instructeur de voorgeschreven vaardigheden voldoende beheerst.

Les locatie
Onze vaste locatie is het gemeentecentrum ‘de Hoogt’ in Uitwijk. Om de twee weken op donderdagavond vanaf september worden de herhalingslessen gegeven.

Kosten
De kosten voor deze herhalingslessen zijn € 20,=. Hiervoor is alles inbegrepen. Ook de koffie.

3 dagen geleden geplaatst

Onze vereniging is aanwezig voor de EHBO. Fietst u ook mee?Zaterdag 31 Augustus is het weer zo ver: de RegioBank Biesbosch Tocht! De tocht is een samenwerking tussen de wielercomités, AC-Events en haar sponsoren.* Volledig uitgepijld* Gratis verzorging* Douche gelegenheid* Gratis deelname t/m 12 jr.* Gratis parkeren* EHBO aanwezig* Horeca bij start/finish* VerkeersregelaarsDatum: 31 augustus 2019Start: 08:00 tot 12:00Locatie: Golfpark Almkreek te AlmkerkAfstanden: 30 km, 60 km, 90 km & 120 km.Kosten: 30 km & 60 km. = €5.- 90 km & 120 km. = € 8,-Inschrijven: Geen voorinschrijvingMeer info: www.ac-events.nl ... MeerMinder

3 dagen geleden geplaatst

Eerste hulp bij Brandwonden ... MeerMinder