Herhalingslessen

De herhalingslessen Eerste Hulp Verlener zijn verplicht voor deelnemers, welke in het bezit zijn van een diploma EHBO of Eerste Hulp Verlener.

De geldigheid van het diploma is twee jaar. Om tot een verlenging van het diploma te kunnen overgaan, moet de deelnemer elk jaar aantonen een aantal vaardigheden te beheersen, conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Wanneer niet kan worden vastgesteld dat de deelnemer nog beschikt over de voornoemde vaardigheden, vervalt het diploma.

Inhoud
De lessen zijn praktisch van opzet. Om meerwaarde aan deze herhalingslessen te geven, zullen wij praktijk situaties, welke binnen het bedrijf of het dagelijks leven voor kunnen komen, in de lessen verwerken. Tevens gaat de instructeur in op de laatste ontwikkelingen in de Eerste Hulp Verlening. De lessen worden gegeven door onze bevoegde instructeur eventueel ondersteunend van LOTUS-slachtoffers.

Duur van de herhalingslessen
Tijdens de lessen vindt een competentiegerichte benadering van het eerste hulp onderwijs plaats. Wij gaan er derhalve van uit dat de herhalingslessen maximaal 15 lesavonden per jaar zullen zijn. Wij zullen het EHBO of Eerste Hulp diploma automatisch verlengen, indien de deelnemer voldoende lesuren per jaar bij ons heeft gevolgd en naar oordeel van de instructeur de voorgeschreven vaardigheden voldoende beheerst.

Les locatie
Onze vaste locatie is het gemeentecentrum ‘de Hoogt’ in Uitwijk. Om de twee weken op donderdagavond vanaf september worden de herhalingslessen gegeven.

Kosten
De kosten voor deze herhalingslessen zijn € 20,=. Hiervoor is alles inbegrepen. Ook de koffie.

4 dagen geleden geplaatst

Het is even stil geweest rondom de 80 van 1 Altena.Alle spullen zijn inmiddels opgeruimd en we zijn weer lekker uitgerust. We willen jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties en positieve berichten welke wij hebben ontvangen. Hierbij krijgen jullie nog een klein overzichtje met gegevens/feiten over het evenement:Op 5 april zijn er 908 deelnemers gestart tijdens de 80 van 1 Altena.De eerste deelnemer was om 8:20 binnen. (Dhr. Van der Ven uit Goirle). De laatste deelnemers waren om 17:45 binnen.Cijfers: 784 deelnemers gefinisht124 deelnemers uitgevallenCa 70 vrijwilligers bezig geweest (waarvan een groot aantal meer dan 24 uur achter elkaar)Ca 100 EHBO’ers onderweg en op de rustposten.Ca 10 muziekkorpsen en koren hebben voor vermaak bezorgt.Ca 3500 mensen hebben de start bijgewoond. Het is een groot succes geworden!Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet! En misschien tot...En voor de mensen die nog niet uitgewandeld zijn, morgen is onze jaarlijkse Paaswandeltocht! Kom jij ook? ... MeerMinder

5 dagen geleden geplaatst

P2000 Noord-Nederland