Aanvraagformulier evenementen

Met dit formulier vraagt u EHBO ondersteuning aan voor uw evenement. Vul dit formulier zo compleet mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam organisatie (verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Data evenement (verplicht)
    Dag 1 vanaf uur tot uur

Dag 2 vanaf uur tot uur

Dag 3 vanaf uur tot uur

Plaats evenement (verplicht)

Verwachte aantal bezoekers (verplicht)

Uw bericht

VERKORTE CURSUS EHBO SCHRIJF JE NU IN!

Wil jij ook IN 3 DAGEN je ehbo diploma halen? Bij ons kan het!

Tussen kerst en oud en nieuw: Maandag 27 december, tot en met woendag 29 december 2021 starten wij een nieuwe cursus EHBO inclusief reanimatie met AED. Deze dagen zullen wij aan de slag gaan met de theorie en de praktijk. 29 december doe je in de middag meteen je examen.

Kosten all-in € 225 - (incl alle materialen, koffie, thee en lunch)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Hooghiemstra: 0183-760808 of per e-mail: info@uw-ehbo.nl

Wist u dat veel zorgverzekeraars de cursus EHBO inclusief reanimatie met AED volledig vergoeden? Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar!

Schrijf je nu alvast in of bel vrijblijvend voor meer informatie!
    #samenehbo #uw-ehbo.nl #jemoethetwelkunnen #knvehbo #ehboleerthelpen
    De kroegen en clubs hebben de deuren weer geopend. Wat betekent dat er weer volop genoten kan worden van een alcoholisch drankje. Heb je tijdens een gezellige avond het idee dat iemand last zou kunnen hebben van een alcoholvergiftiging? Zo weet je precies hoe je moet handelen! ➜ bit.ly/3AApwCz ... MeerMinder
    Ook vandaag zijn we aanwezig Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #samenehbo #EHBO #knvehbo ... MeerMinder