Lid worden?

Als je lid wilt worden van onze vereniging vul dan het onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Geef aan waarvoor u wilt inschrijven.

Inschrijven voor: LidmaatschapOpleiding Eerste hulp en AED

Vul uw persoonsgegevens in:

Geslacht: ManVrouw

Achternaam

Voorletters

Roepnaam

Postcode/Plaats

Geboortedatum

Geboorteplaats

Nationaliteit

Mobiel nummer

Indien u in het bezit bent van een diploma of certificaat, vul dan onderstaande gegevens zoveel mogelijk in.

Diploma- of certificaatnummer

Sinds

Geldig tot

Welke EHBO aantekeningen heeft u?
    ReanimatieEerste hulp bij wandelletselEerste hulp bij kinderenEerste hulp bij sportongevallen

Indien de kosten vergoed worden door uw werkgever, vul dan ook de onderstaande gegevens in.

Naam bedrijf

Postcode/plaats

Welke kosten worden vergoed?
    Cursus à € 175,=Lidmaatschap met herhalingslessen € 20,- per jaar

Opmerking

HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen.

hartslagnu.nl/nieuws/hartslagnu-blijft-alarmeren-bij-avondklok/

2 maanden geleden geplaatst

Tijdlijnfoto'sEen echte BOCK verknalt het niet!

Carbidschieten is een mooie traditie tijdens de jaarwisseling, maar je moet wel weten wat je doet. Veel ongelukken bij het carbidschieten zijn te voorkomen door een BOCK.

Schiet daarom vooral veilig en zorg dat er altijd een Bewust Oplettende CarbidKnaller (BOCK) aanwezig is. Heb je nog nooit eerder carbid geschoten? Verdiep je dan ook eerst in de veiligheid voordat je je neus in een melkbus steekt. Wij hebben alvast vijf tips voor je om je veilig op weg te helpen ➡️ www.wieisdebock.nl