Opzegformulier lidmaatschap EHBO Uitwijk-Waardhuizen

Eerste_Hulp_bij_kinderenWe vinden het jammer als je onze vereniging gaat verlaten. Hier staat hoe je dat moet aanpakken.

Het lidmaatschap betreft altijd een jaar van september tot september. Het beëindigen van het lidmaatschap moet je minimaal vier weken voor de start van het nieuwe seizoen in september per onderstaand formulier melden.

Stap je over naar een andere EHBO vereniging, geeft dit dan op bij de reden van opzegging in het formulier, want dan kan de registratie van je diploma bij het Oranje Kruis overgezet worden naar de nieuwe vereniging.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Geef eventueel een reden op

Brandweetjes