Opzegformulier lidmaatschap EHBO Uitwijk-Waardhuizen

We vinden het jammer als je onze vereniging gaat verlaten. Hier staat hoe je dat moet aanpakken.

Het lidmaatschap betreft altijd een jaar van september tot september. Het beëindigen van het lidmaatschap moet je minimaal vier weken voor de start van het nieuwe seizoen in september per onderstaand formulier melden.

Stap je over naar een andere EHBO vereniging, geeft dit dan op bij de reden van opzegging in het formulier, want dan kan de registratie van je diploma bij het Oranje Kruis overgezet worden naar de nieuwe vereniging.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Geef eventueel een reden op

HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen.

hartslagnu.nl/nieuws/hartslagnu-blijft-alarmeren-bij-avondklok/

2 maanden geleden geplaatst

Tijdlijnfoto'sEen echte BOCK verknalt het niet!

Carbidschieten is een mooie traditie tijdens de jaarwisseling, maar je moet wel weten wat je doet. Veel ongelukken bij het carbidschieten zijn te voorkomen door een BOCK.

Schiet daarom vooral veilig en zorg dat er altijd een Bewust Oplettende CarbidKnaller (BOCK) aanwezig is. Heb je nog nooit eerder carbid geschoten? Verdiep je dan ook eerst in de veiligheid voordat je je neus in een melkbus steekt. Wij hebben alvast vijf tips voor je om je veilig op weg te helpen ➡️ www.wieisdebock.nl