Opzegformulier lidmaatschap EHBO Uitwijk-Waardhuizen

We vinden het jammer als je onze vereniging gaat verlaten. Hier staat hoe je dat moet aanpakken.

Het lidmaatschap betreft altijd een jaar van september tot september. Het beëindigen van het lidmaatschap moet je minimaal vier weken voor de start van het nieuwe seizoen in september per onderstaand formulier melden.

Stap je over naar een andere EHBO vereniging, geeft dit dan op bij de reden van opzegging in het formulier, want dan kan de registratie van je diploma bij het Oranje Kruis overgezet worden naar de nieuwe vereniging.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Geef eventueel een reden op

Wereld reanimatiedag 2021. Wil je ook leren reanimeren? Schrijf je in voor onze EHBO opleiding van 27-29 december as. Meer informatie? Mail naar info@uw-ehbo.nl of stuur een Messenger bericht. ... MeerMinder
    Mocht je deze leuke pleisters willen kopen Laat het ons weten! Wij kennen iemand die ze verkoopt, stuur gerust een pb. ... MeerMinder
    VERKORTE CURSUS EHBO SCHRIJF JE NU IN!

Wil jij ook IN 3 DAGEN je ehbo diploma halen? Bij ons kan het!

Tussen kerst en oud en nieuw: Maandag 27 december, tot en met woendag 29 december 2021 starten wij een nieuwe cursus EHBO inclusief reanimatie met AED. Deze dagen zullen wij aan de slag gaan met de theorie en de praktijk. 29 december doe je in de middag meteen je examen.

Kosten all-in € 225 - (incl alle materialen, koffie, thee en lunch)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Hooghiemstra: 0183-760808 of per e-mail: info@uw-ehbo.nl

Wist u dat veel zorgverzekeraars de cursus EHBO inclusief reanimatie met AED volledig vergoeden? Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar!

Schrijf je nu alvast in of bel vrijblijvend voor meer informatie!
    #samenehbo #uw-ehbo.nl #jemoethetwelkunnen #knvehbo #ehboleerthelpen