We gaan weer beginnen.

Category : Nieuws

Na een rust van een paar maanden gaat binnenkort het nieuwe EHBO seizoen weer van start. Op donderdag 18 september a.s. om 20:00 uur willen we beginnen met de eerste les EHBO.

henkKomend seizoen gaan we weer voor de herhaling van onze aantekening wandelletsel. Leden die de aantekening niet hebben, krijgen de mogelijkheid deze te halen. Ook staat er dit seizoen een avond gepland voor sportletsel. Kortom: genoeg variatie.

Tijdens de eerste avond zal Arjan de opzet van het seizoen uitleggen, zodat alles voor iedereen duidelijk wordt. Een compleet overzicht met de lesdatums en onderwerpen is natuurlijk ook terug te vinden op de, door Raymond, vernieuwde website:www.uw-ehbo.nl.

Let op: wijzigingen, nieuwtjes etc etc, worden via de website doorgegeven, het is dus belangrijk dat je regelmatig de website in de gaten houdt!

De contributie voor het volgen van de lessen is voor iedereen € 20,- Het bedrag zal aan het begin van het seizoen betaald moeten worden. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer 301525528 van EHBO-vereniging Uitwijk – Waardhuizen, t.n.v. R. Ginus in Waardhuizen. Een andere mogelijk is het bedrag contant aan Raymond Ginus te betalen op de oefenavonden.

We hopen er met elkaar weer een gezellig, maar bovenal leerzaam seizoen van te maken.

Hopelijk allemaal tot ziens tijdens de eerste les in De Hoogt of tijdens de SLF!

EHBO-Sleeuwijk nodigt longfonds uit.Op donderdagavond 23 januari a.s. zal de EHBO afdeling Sleeuwijk en het longfonds, een presentatie /voorlichtingsavond verzorgen over de verschillende longziekten.De presentatie/voorlichtingsavond zal verzorgd worden door Evelien van Wiggen, vrijwilliger van het longfonds.De EHBO vereniging heeft gemeend hiervoor een open avond te houden en nodigt u, als belangstellende, uit deze avond mee te beleven.De aanvang is om 20.00 uur in het cultureel centrum De Bolderik, Nanningh Keyserstraat 2, 4254 EP Sleeuwijk. En vol is vol.U wordt vriendelijk verzocht geen parfum, aftershave of andere sterk geuren op te doen omdat aanwezige longpatienten hier last van kunnen hebben.Vooraf opgeven voor deze avond is niet nodig.Voor aanvullende informatie en vragen kunt een mail versturen naar info@ehbo-sleeuwijk.nl of kijken op de website www.ehbo-sleeuwijk.nl ... MeerMinder

De eerste oefenavond van het nieuwe jaar wordt traditiegetrouw gestart met een quiz. De spanning stijgt. #fanatiek #samenehbo #ehbojemoethetwelkunnen ... MeerMinder