We gaan weer beginnen.

Categorie : Nieuws

Na een rust van een paar maanden gaat binnenkort het nieuwe EHBO seizoen weer van start. Op donderdag 18 september a.s. om 20:00 uur willen we beginnen met de eerste les EHBO.

henkKomend seizoen gaan we weer voor de herhaling van onze aantekening wandelletsel. Leden die de aantekening niet hebben, krijgen de mogelijkheid deze te halen. Ook staat er dit seizoen een avond gepland voor sportletsel. Kortom: genoeg variatie.

Tijdens de eerste avond zal Arjan de opzet van het seizoen uitleggen, zodat alles voor iedereen duidelijk wordt. Een compleet overzicht met de lesdatums en onderwerpen is natuurlijk ook terug te vinden op de, door Raymond, vernieuwde website:www.uw-ehbo.nl.

Let op: wijzigingen, nieuwtjes etc etc, worden via de website doorgegeven, het is dus belangrijk dat je regelmatig de website in de gaten houdt!

De contributie voor het volgen van de lessen is voor iedereen € 20,- Het bedrag zal aan het begin van het seizoen betaald moeten worden. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer 301525528 van EHBO-vereniging Uitwijk – Waardhuizen, t.n.v. R. Ginus in Waardhuizen. Een andere mogelijk is het bedrag contant aan Raymond Ginus te betalen op de oefenavonden.

We hopen er met elkaar weer een gezellig, maar bovenal leerzaam seizoen van te maken.

Hopelijk allemaal tot ziens tijdens de eerste les in De Hoogt of tijdens de SLF!

HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen.

hartslagnu.nl/nieuws/hartslagnu-blijft-alarmeren-bij-avondklok/

2 maanden geleden geplaatst

Tijdlijnfoto'sEen echte BOCK verknalt het niet!

Carbidschieten is een mooie traditie tijdens de jaarwisseling, maar je moet wel weten wat je doet. Veel ongelukken bij het carbidschieten zijn te voorkomen door een BOCK.

Schiet daarom vooral veilig en zorg dat er altijd een Bewust Oplettende CarbidKnaller (BOCK) aanwezig is. Heb je nog nooit eerder carbid geschoten? Verdiep je dan ook eerst in de veiligheid voordat je je neus in een melkbus steekt. Wij hebben alvast vijf tips voor je om je veilig op weg te helpen ➡️ www.wieisdebock.nl