We gaan weer beginnen.

Category : Nieuws

Na een rust van een paar maanden gaat binnenkort het nieuwe EHBO seizoen weer van start. Op donderdag 18 september a.s. om 20:00 uur willen we beginnen met de eerste les EHBO.

henkKomend seizoen gaan we weer voor de herhaling van onze aantekening wandelletsel. Leden die de aantekening niet hebben, krijgen de mogelijkheid deze te halen. Ook staat er dit seizoen een avond gepland voor sportletsel. Kortom: genoeg variatie.

Tijdens de eerste avond zal Arjan de opzet van het seizoen uitleggen, zodat alles voor iedereen duidelijk wordt. Een compleet overzicht met de lesdatums en onderwerpen is natuurlijk ook terug te vinden op de, door Raymond, vernieuwde website:www.uw-ehbo.nl.

Let op: wijzigingen, nieuwtjes etc etc, worden via de website doorgegeven, het is dus belangrijk dat je regelmatig de website in de gaten houdt!

De contributie voor het volgen van de lessen is voor iedereen € 20,- Het bedrag zal aan het begin van het seizoen betaald moeten worden. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer 301525528 van EHBO-vereniging Uitwijk – Waardhuizen, t.n.v. R. Ginus in Waardhuizen. Een andere mogelijk is het bedrag contant aan Raymond Ginus te betalen op de oefenavonden.

We hopen er met elkaar weer een gezellig, maar bovenal leerzaam seizoen van te maken.

Hopelijk allemaal tot ziens tijdens de eerste les in De Hoogt of tijdens de SLF!

5 dagen geleden geplaatst

ICE Contacten maken in je telefoon. Bron:#ravuJe kunt een ICE-contact op je telefoon instellen. De hulpdiensten kunnen dan, wanneer jouw telefoon vergrendeld is, zien wie zij moeten bellen in geval van nood. Wij vertellen je hoe je een ICE-contact kunt instellen. www.ravu.nl/nieuws-cat/wie-is-jouw-ice-contact/ ... MeerMinder

7 dagen geleden geplaatst

Drugs onder jongeren in onze gemeente. Tips om goed te bekijken.Wist u dat jongeren in Altena meer en eerder alcohol en drugs gebruiken dan in de rest van West-Brabant? ⚠️ Hoe helpen we kinderen nee zeggen tegen alcohol en drugs? 💊🍻Daarover gingen professionals, ouders, jongerenwerkers, verenigingen, kerken, politie en gemeente met elkaar in gesprek. Conclusie: de tijd van praten is voorbij, tijd voor actie! 💪Als ouder weten wat u kunt doen om drugsgebruik door uw kind tegen te gaan? 👉 Check de tips op www.drugsinfo.nl/publiek/je-kind-en-drugs(📸: Gerdien Wolthaus Paauw) ... MeerMinder