We gaan weer beginnen.

Categorie : Nieuws

Na een rust van een paar maanden gaat binnenkort het nieuwe EHBO seizoen weer van start. Op donderdag 18 september a.s. om 20:00 uur willen we beginnen met de eerste les EHBO.

henkKomend seizoen gaan we weer voor de herhaling van onze aantekening wandelletsel. Leden die de aantekening niet hebben, krijgen de mogelijkheid deze te halen. Ook staat er dit seizoen een avond gepland voor sportletsel. Kortom: genoeg variatie.

Tijdens de eerste avond zal Arjan de opzet van het seizoen uitleggen, zodat alles voor iedereen duidelijk wordt. Een compleet overzicht met de lesdatums en onderwerpen is natuurlijk ook terug te vinden op de, door Raymond, vernieuwde website:www.uw-ehbo.nl.

Let op: wijzigingen, nieuwtjes etc etc, worden via de website doorgegeven, het is dus belangrijk dat je regelmatig de website in de gaten houdt!

De contributie voor het volgen van de lessen is voor iedereen € 20,- Het bedrag zal aan het begin van het seizoen betaald moeten worden. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer 301525528 van EHBO-vereniging Uitwijk – Waardhuizen, t.n.v. R. Ginus in Waardhuizen. Een andere mogelijk is het bedrag contant aan Raymond Ginus te betalen op de oefenavonden.

We hopen er met elkaar weer een gezellig, maar bovenal leerzaam seizoen van te maken.

Hopelijk allemaal tot ziens tijdens de eerste les in De Hoogt of tijdens de SLF!

💨Het waait stevig, de brandweer heeft meerdere meldingen door storm overlast gehad.

🚒Wanneer bel je nou de brandweer, wanneer de gemeente en wat kun je zelf doen? Dat zie je in dit overzicht:👇
Wereld reanimatiedag 2021. Wil je ook leren reanimeren? Schrijf je in voor onze EHBO opleiding van 27-29 december as. Meer informatie? Mail naar info@uw-ehbo.nl of stuur een Messenger bericht. ... MeerMinder
Mocht je deze leuke pleisters willen kopen Laat het ons weten! Wij kennen iemand die ze verkoopt, stuur gerust een pb. ... MeerMinder