We gaan weer beginnen.

Category : Nieuws

Na een rust van een paar maanden gaat binnenkort het nieuwe EHBO seizoen weer van start. Op donderdag 18 september a.s. om 20:00 uur willen we beginnen met de eerste les EHBO.

henkKomend seizoen gaan we weer voor de herhaling van onze aantekening wandelletsel. Leden die de aantekening niet hebben, krijgen de mogelijkheid deze te halen. Ook staat er dit seizoen een avond gepland voor sportletsel. Kortom: genoeg variatie.

Tijdens de eerste avond zal Arjan de opzet van het seizoen uitleggen, zodat alles voor iedereen duidelijk wordt. Een compleet overzicht met de lesdatums en onderwerpen is natuurlijk ook terug te vinden op de, door Raymond, vernieuwde website:www.uw-ehbo.nl.

Let op: wijzigingen, nieuwtjes etc etc, worden via de website doorgegeven, het is dus belangrijk dat je regelmatig de website in de gaten houdt!

De contributie voor het volgen van de lessen is voor iedereen € 20,- Het bedrag zal aan het begin van het seizoen betaald moeten worden. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer 301525528 van EHBO-vereniging Uitwijk – Waardhuizen, t.n.v. R. Ginus in Waardhuizen. Een andere mogelijk is het bedrag contant aan Raymond Ginus te betalen op de oefenavonden.

We hopen er met elkaar weer een gezellig, maar bovenal leerzaam seizoen van te maken.

Hopelijk allemaal tot ziens tijdens de eerste les in De Hoogt of tijdens de SLF!

7 uren geleden geplaatst

Dit bericht werd door Leon van Treijen van Sodexo Nederland gedeeld op LinkedIn. Dank daarvoor!Wij delen deze waarschuwing, zodat onze EHBO-ers weten ook op dit soort letsels te letten bij ongevallen.#samenehbo #knvehboleerthelpen #knvehbohelpt ... MeerMinder

6 dagen geleden geplaatst

Informatieavond "Uw kind en drugs" De avond is voor inwoners van Andel en wordt georganiseerd door de buurtpreventieteams uit Andel in samenwerking met de Gemeente Altena.Naast ouders is deze avond zeer nuttig voor verenigingen, kerken, organisaties, etc. Kortom voor het gehele netwerk rondom onze jeugd.Sprekers zijn: Novadic Kentron, de jeugdagent en de jongerenwerker. Er wordt o.a. gesproken over signaleren, bespreekbaar maken en melden. Donderdag 3 oktober, aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), 't Buitenhoff in Andel. ... MeerMinder