Wat doe je bij een kneuzing?

Category : Eerste hulp

In het dagelijks leven kan er veel gebeuren. Een kneuzing ligt dus altijd op de loer. Als dit iemand overkomt, weet jij dan wat je moet doen?

In het tv-programma Later Als Ik Groot Ben gaan basisschool kinderen uit groep 7 en 8 ontdekken hoe het is om te werken als ze later groot zijn. Wat ze willen worden weten ze wel, maar wat moeten ze er allemaal voor doen? Welke studie moeten ze volgen? Hoe laat moeten ze opstaan? Wat gaan ze iedere dag dan echt doen? En wat komt er nog meer bij kijken?

Dat laatste leren ze van Het Oranje Kruis. Zo is het voor bijvoorbeeld een automonteur heel belangrijk om je EHBO kennis op peil te hebben. Want de kans op onder andere een kneuzing is best groot. En bij collega’s dus ook. Heel goed om dan te weten hoe je moet handelen. Gelukkig legt Micha het allemaal haarfijn uit.

3 dagen geleden geplaatst

Onze vereniging is aanwezig voor de EHBO. Fietst u ook mee?Zaterdag 31 Augustus is het weer zo ver: de RegioBank Biesbosch Tocht! De tocht is een samenwerking tussen de wielercomités, AC-Events en haar sponsoren.* Volledig uitgepijld* Gratis verzorging* Douche gelegenheid* Gratis deelname t/m 12 jr.* Gratis parkeren* EHBO aanwezig* Horeca bij start/finish* VerkeersregelaarsDatum: 31 augustus 2019Start: 08:00 tot 12:00Locatie: Golfpark Almkreek te AlmkerkAfstanden: 30 km, 60 km, 90 km & 120 km.Kosten: 30 km & 60 km. = €5.- 90 km & 120 km. = € 8,-Inschrijven: Geen voorinschrijvingMeer info: www.ac-events.nl ... MeerMinder

3 dagen geleden geplaatst

Eerste hulp bij Brandwonden ... MeerMinder