Wat doe je bij een kneuzing?

Category : Eerste hulp

In het dagelijks leven kan er veel gebeuren. Een kneuzing ligt dus altijd op de loer. Als dit iemand overkomt, weet jij dan wat je moet doen?

In het tv-programma Later Als Ik Groot Ben gaan basisschool kinderen uit groep 7 en 8 ontdekken hoe het is om te werken als ze later groot zijn. Wat ze willen worden weten ze wel, maar wat moeten ze er allemaal voor doen? Welke studie moeten ze volgen? Hoe laat moeten ze opstaan? Wat gaan ze iedere dag dan echt doen? En wat komt er nog meer bij kijken?

Dat laatste leren ze van Het Oranje Kruis. Zo is het voor bijvoorbeeld een automonteur heel belangrijk om je EHBO kennis op peil te hebben. Want de kans op onder andere een kneuzing is best groot. En bij collega’s dus ook. Heel goed om dan te weten hoe je moet handelen. Gelukkig legt Micha het allemaal haarfijn uit.

11 uren geleden geplaatst

3 dagen geleden geplaatst

Nationale vrijwilligersdag. Ook wij zijn trots op onze leden. Bedankt voor jullie inzet en meedenken voor onze vereniging.Vrijwilligers, dank je wel. Zonder jouw inzet geen KNV EHBO.Eerste hulp bij evenementen, het opleiden van nieuwe hulpverleners, kopjes koffie op lesavonden, goed onderhouden materialen, bestuurszaken, plannen en beleid ... ze waren niet mogelijk zonder jullie inzet. Jullie zijn de spil in alle lagen van onze vereniging.Dank voor alles wat je doet. #nationalevrijwilligersdag ... MeerMinder

1 week geleden geplaatst