VERKORTE CURSUS EHBO SCHRIJF JE NU IN!

Categorie : Nieuws

Wil jij ook IN 3 DAGEN je EHBO-diploma halen? Bij de EHBO-vereniging Uitwijk-Waardhuizen kan het!

Tussen kerst en oud en nieuw: Maandag 27 december, tot en met woensdag 29 december 2021 starten wij een nieuwe cursus EHBO inclusief reanimatie met AED. Deze dagen zullen wij aan de slag gaan met de theorie en de praktijk. 29 december doe je in de middag meteen je examen.

Kosten all-in € 225,- (incl alle materialen, koffie, thee en lunch). We verwachten wel dat je na het behalen van je EHBO-diploma lid wordt van de EHBO-vereniging Uitwijk-Waardhuizen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Hooghiemstra: 06-12456501 of  per e-mail: info@uw-ehbo.nl
Wist u dat veel zorgverzekeraars de cursus EHBO inclusief reanimatie met AED volledig vergoeden? Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar!

Schrijf je nu alvast in of bel vrijblijvend voor meer informatie!

💨Het waait stevig, de brandweer heeft meerdere meldingen door storm overlast gehad.

🚒Wanneer bel je nou de brandweer, wanneer de gemeente en wat kun je zelf doen? Dat zie je in dit overzicht:👇
Wereld reanimatiedag 2021. Wil je ook leren reanimeren? Schrijf je in voor onze EHBO opleiding van 27-29 december as. Meer informatie? Mail naar info@uw-ehbo.nl of stuur een Messenger bericht. ... MeerMinder