Tips voor wondreiniging

Categorie : Eerste hulp

Wond_schoonmaken

• Ontsmet een wond niet zonder ze eerst te reinigen. Veel ontsmettingsmiddelen verliezen immers hun werking door vuil of zeepresten
    • Wonden die door een arts gezien moeten worden: alleen steriel afdekken. Water en ontsmettingsmiddelen beinvloeden de wond wat het onderzoek van de wond door een arts zou kunnen belemmeren maar is gelijk ook eigenlijk een start van een behandeling. Laat dat aan de arts over.
    • Bij wonden die in een vuile omgeving opgelopen zijn kan het zijn dat er een tetanusinjectie nodig is.

VERKORTE CURSUS EHBO SCHRIJF JE NU IN!

Wil jij ook IN 2 DAGEN je ehbo diploma halen? Bij ons kan het!

Tussen kerst en oud en nieuw 2021 starten wij een nieuwe cursus EHBO inclusief reanimatie met AED. Deze 2 dagen zullen wij aan de slag gaan met de theorie en de praktijk. Aan het einde volgt meteen het examen.

Kosten all-in € 225 - (incl koffie, lunch en een hapje op vrijdag)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Hooghiemstra: 0183-760808 of per e-mail: info@uw-ehbo.nl

Wist u dat veel zorgverzekeraars de cursus EHBO inclusief reanimatie met AED volledig vergoeden? Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar!

Schrijf je nu alvast in of bel vrijblijvend voor meer informatie!
#samenehbo #uw-ehbo.nl #jemoethetwelkunnen #knvehbo #ehboleerthelpen
De kroegen en clubs hebben de deuren weer geopend. Wat betekent dat er weer volop genoten kan worden van een alcoholisch drankje. Heb je tijdens een gezellige avond het idee dat iemand last zou kunnen hebben van een alcoholvergiftiging? Zo weet je precies hoe je moet handelen! ➜ bit.ly/3AApwCz ... MeerMinder
Ook vandaag zijn we aanwezig Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #samenehbo #EHBO #knvehbo ... MeerMinder