Sponsor onze vereniging

Categorie : Nieuws

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld voor onze vereniging.
Via de categorieën op de website in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze vereniging. En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van onze vereniging gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij daarvan!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Klik hier of op het plaatje hieronder om ons te helpen. Controleer of de naam van onze vereniging is ingevuld in het sponsor selectieveld. Om het gemakkelijk voor je te maken hebben we deze alvast voor je geselecteerd.

💨Het waait stevig, de brandweer heeft meerdere meldingen door storm overlast gehad.

🚒Wanneer bel je nou de brandweer, wanneer de gemeente en wat kun je zelf doen? Dat zie je in dit overzicht:👇
Wereld reanimatiedag 2021. Wil je ook leren reanimeren? Schrijf je in voor onze EHBO opleiding van 27-29 december as. Meer informatie? Mail naar info@uw-ehbo.nl of stuur een Messenger bericht. ... MeerMinder
Mocht je deze leuke pleisters willen kopen Laat het ons weten! Wij kennen iemand die ze verkoopt, stuur gerust een pb. ... MeerMinder