Sponsor onze vereniging

Categorie : Nieuws

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld voor onze vereniging.
Via de categorieën op de website in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze vereniging. En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van onze vereniging gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij daarvan!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Klik hier of op het plaatje hieronder om ons te helpen. Controleer of de naam van onze vereniging is ingevuld in het sponsor selectieveld. Om het gemakkelijk voor je te maken hebben we deze alvast voor je geselecteerd.

De kroegen en clubs hebben de deuren weer geopend. Wat betekent dat er weer volop genoten kan worden van een alcoholisch drankje. Heb je tijdens een gezellige avond het idee dat iemand last zou kunnen hebben van een alcoholvergiftiging? Zo weet je precies hoe je moet handelen! ➜ bit.ly/3AApwCz ... MeerMinder

Ook vandaag zijn we aanwezig Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #samenehbo #EHBO #knvehbo ... MeerMinder

Avond 2 bij Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #knvehbo #eerstehulp #oranjekruis #ehbodoenwesamen ... MeerMinder