SNELCURSUS EHBO

Categorie : Nieuws

Wil jij ook IN 2 DAGEN je ehbo diploma halen? Bij ons kan het!

3 en 4 januari 2019 starten wij een nieuwe cursus EHBO inclusief reanimatie met AED in Uitwijk. Deze 2 dagen zullen wij aan de slag gaan met de theorie en de praktijk. Vrijdagavond 4 januari volgt meteen het examen.

Kosten all-in € 175- (incl koffie, lunch en een hapje op vrijdag)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Hooghiemstra: 0183-760808 of per e-mail: info@uw-ehbo.nl

Wist u dat veel zorgverzekeraars de cursus EHBO inclusief reanimatie met AED volledig vergoeden? Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar!

Schrijf je nu alvast in!

HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen.

hartslagnu.nl/nieuws/hartslagnu-blijft-alarmeren-bij-avondklok/

2 maanden geleden geplaatst

Tijdlijnfoto'sEen echte BOCK verknalt het niet!

Carbidschieten is een mooie traditie tijdens de jaarwisseling, maar je moet wel weten wat je doet. Veel ongelukken bij het carbidschieten zijn te voorkomen door een BOCK.

Schiet daarom vooral veilig en zorg dat er altijd een Bewust Oplettende CarbidKnaller (BOCK) aanwezig is. Heb je nog nooit eerder carbid geschoten? Verdiep je dan ook eerst in de veiligheid voordat je je neus in een melkbus steekt. Wij hebben alvast vijf tips voor je om je veilig op weg te helpen ➡️ www.wieisdebock.nl