Oefening met de brandweer

Categorie : Nieuws

Vanavond hebben we een oefening gehouden in samenwerking met de brandweer in gemeenschapscentrum de Hoogt in Uitwijk.

Binnen was er brand met enkele slachtoffers en buiten hadden twee personen ruzie en werd er geschoten. Ook enkele personen van brandweer werden daarbij slachtoffer.

HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen.

hartslagnu.nl/nieuws/hartslagnu-blijft-alarmeren-bij-avondklok/

2 maanden geleden geplaatst

Tijdlijnfoto'sEen echte BOCK verknalt het niet!

Carbidschieten is een mooie traditie tijdens de jaarwisseling, maar je moet wel weten wat je doet. Veel ongelukken bij het carbidschieten zijn te voorkomen door een BOCK.

Schiet daarom vooral veilig en zorg dat er altijd een Bewust Oplettende CarbidKnaller (BOCK) aanwezig is. Heb je nog nooit eerder carbid geschoten? Verdiep je dan ook eerst in de veiligheid voordat je je neus in een melkbus steekt. Wij hebben alvast vijf tips voor je om je veilig op weg te helpen ➡️ www.wieisdebock.nl