Nieuwe brancards te koop

Categorie : Te koop

Brancard_0001Brancard_0004

Deze nieuwe brancards komen uit het leger en zijn daarom zeer solide. De brancards zijn alleen voor een wandelletselcursus gebruikt en daarom nog als nieuw.
Ze zijn nu voor € 75,= te koop en er zijn er nog enkele beschikbaar. Bij interesse stuurt u een e-mail naar: tekoop@uw-ehbo.nl.

Brancard_0003Brancard_0002

HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen.

hartslagnu.nl/nieuws/hartslagnu-blijft-alarmeren-bij-avondklok/

2 maanden geleden geplaatst

Tijdlijnfoto'sEen echte BOCK verknalt het niet!

Carbidschieten is een mooie traditie tijdens de jaarwisseling, maar je moet wel weten wat je doet. Veel ongelukken bij het carbidschieten zijn te voorkomen door een BOCK.

Schiet daarom vooral veilig en zorg dat er altijd een Bewust Oplettende CarbidKnaller (BOCK) aanwezig is. Heb je nog nooit eerder carbid geschoten? Verdiep je dan ook eerst in de veiligheid voordat je je neus in een melkbus steekt. Wij hebben alvast vijf tips voor je om je veilig op weg te helpen ➡️ www.wieisdebock.nl