Meld je aan voor de fietstocht op 27 juni

FietstochtOok dit jaar doen we meer mee met de Rabobank fietstocht op 27 juni. Per persoon wordt € 15,- overgemaakt naar onze vereniging en die kunnen we goed gebruiken voor de aanschaf van EHBO kleding. Meld je daarom nu aan bij Carola of na 30 maart op de website van de Rabobank. Het zal een leuke dag worden en nog gezond ook.

VERKORTE CURSUS EHBO SCHRIJF JE NU IN!

Wil jij ook IN 3 DAGEN je ehbo diploma halen? Bij ons kan het!

Tussen kerst en oud en nieuw 2021 starten wij een nieuwe cursus EHBO inclusief reanimatie met AED. Deze dagen zullen wij aan de slag gaan met de theorie en de praktijk. Aan het einde volgt meteen het examen.

Kosten all-in € 225 - (incl koffie, lunch en een hapje op de examendag)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Hooghiemstra: 0183-760808 of per e-mail: info@uw-ehbo.nl

Wist u dat veel zorgverzekeraars de cursus EHBO inclusief reanimatie met AED volledig vergoeden? Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar!

Schrijf je nu alvast in of bel vrijblijvend voor meer informatie!
#samenehbo #uw-ehbo.nl #jemoethetwelkunnen #knvehbo #ehboleerthelpen
De kroegen en clubs hebben de deuren weer geopend. Wat betekent dat er weer volop genoten kan worden van een alcoholisch drankje. Heb je tijdens een gezellige avond het idee dat iemand last zou kunnen hebben van een alcoholvergiftiging? Zo weet je precies hoe je moet handelen! ➜ bit.ly/3AApwCz ... MeerMinder
Ook vandaag zijn we aanwezig Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #samenehbo #EHBO #knvehbo ... MeerMinder