Geslaagd

Hieperdepierdepiep Hoeraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bart, Niels en Maarten zijn geslaagd voor het EHBO-examen. Nadat ze een hele dag en 2 morgens instructie hadden gekregen van leden van de EHBO-vereniging uit Uitwijk en ook herhaling in de klas van de juffen mochten ze afgelopen woensdagavond examen doen. Spannend, maar het is gelukt: een diploma, een zoen en wat lekkers. Jongens van harte gefeliciteerd! Er is inmiddels ook al hulp verleend en nazorg!(tijdens de afgelopen gymles).

Brandweetjes
Koolmonoxide, de sluipmoordenaar. Het is een kleurloos, smaakloos, reukloos en giftig gasVandaag is de campagne ‘Stop CO-vergiftiging’ van start gegaan. Wil je meer weten? Kijk dan op: www.brandweer.nl/brandveiligheid/koolmonoxide