Geslaagd!

Categorie : Nieuws

In 2 dagen tijd organiseerde EHBO vereniging Uitwijk-Waardhuizen een cursus om EHBO diploma te halen. 9 Cursisten slaagden voor het examen.

De cursisten hebben geleerd te reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), hoe een huidwond, bloeding of brandwond moet worden behandeld en na de cursus weten ze precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel.

Verder leerde de cursisten de eerste signalen te herkennen zodat ze sneller zullen reageren bij hart en vaat problemen zodat de kans op herstel vele malen groter zal zijn.

De kroegen en clubs hebben de deuren weer geopend. Wat betekent dat er weer volop genoten kan worden van een alcoholisch drankje. Heb je tijdens een gezellige avond het idee dat iemand last zou kunnen hebben van een alcoholvergiftiging? Zo weet je precies hoe je moet handelen! ➜ bit.ly/3AApwCz ... MeerMinder

Ook vandaag zijn we aanwezig Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #samenehbo #EHBO #knvehbo ... MeerMinder

Avond 2 bij Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #knvehbo #eerstehulp #oranjekruis #ehbodoenwesamen ... MeerMinder