Geslaagd!

Category : Nieuws

In 2 dagen tijd organiseerde EHBO vereniging Uitwijk-Waardhuizen een cursus om EHBO diploma te halen. 9 Cursisten slaagden voor het examen.

De cursisten hebben geleerd te reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), hoe een huidwond, bloeding of brandwond moet worden behandeld en na de cursus weten ze precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel.

Verder leerde de cursisten de eerste signalen te herkennen zodat ze sneller zullen reageren bij hart en vaat problemen zodat de kans op herstel vele malen groter zal zijn.

11 uren geleden geplaatst

3 dagen geleden geplaatst

Nationale vrijwilligersdag. Ook wij zijn trots op onze leden. Bedankt voor jullie inzet en meedenken voor onze vereniging.Vrijwilligers, dank je wel. Zonder jouw inzet geen KNV EHBO.Eerste hulp bij evenementen, het opleiden van nieuwe hulpverleners, kopjes koffie op lesavonden, goed onderhouden materialen, bestuurszaken, plannen en beleid ... ze waren niet mogelijk zonder jullie inzet. Jullie zijn de spil in alle lagen van onze vereniging.Dank voor alles wat je doet. #nationalevrijwilligersdag ... MeerMinder

1 week geleden geplaatst