Geslaagd!

Category : Nieuws

In 2 dagen tijd organiseerde EHBO vereniging Uitwijk-Waardhuizen een cursus om EHBO diploma te halen. 9 Cursisten slaagden voor het examen.

De cursisten hebben geleerd te reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), hoe een huidwond, bloeding of brandwond moet worden behandeld en na de cursus weten ze precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel.

Verder leerde de cursisten de eerste signalen te herkennen zodat ze sneller zullen reageren bij hart en vaat problemen zodat de kans op herstel vele malen groter zal zijn.

6 dagen geleden geplaatst

Teaser | Brabant Veilig Week | Brandweervloggers ... MeerMinder

1 week geleden geplaatst

Arjan Arjan Burghout bedankt 😃#samenehbo #jemoethetwelkunnenOp deze #dagvandeleraar willen wij alle instructeurs Eerste Hulp bedanken voor hun lessen in het afgelopen jaar. NODE, bedankt! ... MeerMinder