Dienstverlening SLF

Dienstverlening SLFOok dit jaar zijn we als vereniging weer met 13 leden aanwezig op de SLF en moet er natuurlijk voor de inwendige mens gezorgd worden. Carola en Jolanda zijn dan ook broodjes aan het smeren voor vrijdag en zaterdag. Onze EHBO leden werden ondersteund door leden van het SIGMA team en dat was maar goed ook. Vrijdagnacht was er namelijk genoeg te doen en daarom hadden we alle handjes hard nodig.

Dienstverlening SLF 2014Zaterdag was het gelukkig een stuk rustiger voor de EHBO-ers. Er was zelfs wat tijd om te genieten van de vele shows op het terrein. Op de post bij de paarden kijken Karl en Henk naar de wedstrijd.

Alle EHBO-ers zijn voorzien van een portofoon met een oortje, waardoor ze goed met elkaar kunnen communiceren. En dat is erg belangrijk op zo’n groot terrein.

Dienstverlening SLF 2014 2Ook op zaterdag was het SIGMA team aanwezig. Zij beschikken over vele medische hulpmiddelen waarover een EHBO-er standaard niet beschikt en die erg handig zijn bij deze grote evenementen.

Vanuit het bestuur bedanken we iedereen voor hun inzet.

HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen. Lees meer: hartslagnu.nl/nieuws/hartslagnu-blijft-alarmeren-bij-avondklok/ ... MeerMinder

Tijdlijnfoto'sEen echte BOCK verknalt het niet! Carbidschieten is een mooie traditie tijdens de jaarwisseling, maar je moet wel weten wat je doet. Veel ongelukken bij het carbidschieten zijn te voorkomen door een BOCK. Schiet daarom vooral veilig en zorg dat er altijd een Bewust Oplettende CarbidKnaller (BOCK) aanwezig is. Heb je nog nooit eerder carbid geschoten? Verdiep je dan ook eerst in de veiligheid voordat je je neus in een melkbus steekt. Wij hebben alvast vijf tips voor je om je veilig op weg te helpen ➡️ www.wieisdebock.nl ... MeerMinder