11 Jeugd EHBO A diploma’s uitgedeeld in Waardhuizen

Categorie : Nieuws

Jeugd_EHBO_2015De leerlingen uit groep 7 en 8 van Basisschool Waardhuizen deden vrijdagmiddag 29 mei examen om hun Diploma jeugd EHBO A te halen. Het was een spannende middag. In de maanden ervoor werd er hard geoefend met de theorie en de praktijk. Zo weten de kinderen nu wat ze moeten doen als hun vriend of vriendin  zich verslikt in een stukje appel. Daarnaast weten ze zelfs wat ze moeten doen als bijvoorbeeld een oude buurvrouw bewusteloos aan hun voeten ligt. Ze kunnen beademen en een start maken met reanimatie.  Alle 11 leerlingen behaalden hun diploma. Jongens en meisjes: GEFELICITEERD!

Op verschillende dagen aanwezig geweest op de koningsspelen 2024 in Altena. Kinderen hebben in het Rondeel in Woudrichem genoten van de vele speeltoestellen. De KNV EHBO Vereniging Uitwijk-Waardhuizen heeft hulp kunnen bieden bij en enkele schaafwondjes en kopstootjes. Viel gelukkig allemaal mee. ... MeerMinder
Tijdens het Paassjoelen bij Sjoelvereniging Altena is voor een goed doel gesjoeld. Dit jaar was het goede doel onze KNV EHBO Vereniging Uitwijk-Waardhuizen. Er is een leuk bedrag bij elkaar gesjoeld door velen. Enkele leden van onze vereniging hebben enthousiast meegedaan. Iedereen bedankt voor de inzet. ... MeerMinder
Op 7 maart had onze vereniging zijn jaarlijkse buitenoefening. Dit jaar werd deze georganiseerd in de loods van de Graaff Handel in Uitwijk. Met medewerking van diverse lotussen is een aantal ongevallen in scène gezet. Leden van de vereniging, waaronder twee rookies, hebben hun best gedaan om de slachtoffers van de ongevallen zo goed mogelijk te behandelen.
Meer foto's voor de leden op de website www.uw-ehbo.nl