11 Jeugd EHBO A diploma’s uitgedeeld in Waardhuizen

Categorie : Nieuws

Jeugd_EHBO_2015De leerlingen uit groep 7 en 8 van Basisschool Waardhuizen deden vrijdagmiddag 29 mei examen om hun Diploma jeugd EHBO A te halen. Het was een spannende middag. In de maanden ervoor werd er hard geoefend met de theorie en de praktijk. Zo weten de kinderen nu wat ze moeten doen als hun vriend of vriendin  zich verslikt in een stukje appel. Daarnaast weten ze zelfs wat ze moeten doen als bijvoorbeeld een oude buurvrouw bewusteloos aan hun voeten ligt. Ze kunnen beademen en een start maken met reanimatie.  Alle 11 leerlingen behaalden hun diploma. Jongens en meisjes: GEFELICITEERD!

VERKORTE CURSUS EHBO SCHRIJF JE NU IN!

Wil jij ook IN 3 DAGEN je ehbo diploma halen? Bij ons kan het!

Tussen kerst en oud en nieuw 2021 starten wij een nieuwe cursus EHBO inclusief reanimatie met AED. Deze dagen zullen wij aan de slag gaan met de theorie en de praktijk. Aan het einde volgt meteen het examen.

Kosten all-in € 225 - (incl koffie, lunch en een hapje op de examendag)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Hooghiemstra: 0183-760808 of per e-mail: info@uw-ehbo.nl

Wist u dat veel zorgverzekeraars de cursus EHBO inclusief reanimatie met AED volledig vergoeden? Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar!

Schrijf je nu alvast in of bel vrijblijvend voor meer informatie!
#samenehbo #uw-ehbo.nl #jemoethetwelkunnen #knvehbo #ehboleerthelpen
De kroegen en clubs hebben de deuren weer geopend. Wat betekent dat er weer volop genoten kan worden van een alcoholisch drankje. Heb je tijdens een gezellige avond het idee dat iemand last zou kunnen hebben van een alcoholvergiftiging? Zo weet je precies hoe je moet handelen! ➜ bit.ly/3AApwCz ... MeerMinder
Ook vandaag zijn we aanwezig Oranjevereniging Beatrix in De Hoogt #samenehbo #EHBO #knvehbo ... MeerMinder