11 Jeugd EHBO A diploma’s uitgedeeld in Waardhuizen

Categorie : Nieuws

Jeugd_EHBO_2015De leerlingen uit groep 7 en 8 van Basisschool Waardhuizen deden vrijdagmiddag 29 mei examen om hun Diploma jeugd EHBO A te halen. Het was een spannende middag. In de maanden ervoor werd er hard geoefend met de theorie en de praktijk. Zo weten de kinderen nu wat ze moeten doen als hun vriend of vriendin  zich verslikt in een stukje appel. Daarnaast weten ze zelfs wat ze moeten doen als bijvoorbeeld een oude buurvrouw bewusteloos aan hun voeten ligt. Ze kunnen beademen en een start maken met reanimatie.  Alle 11 leerlingen behaalden hun diploma. Jongens en meisjes: GEFELICITEERD!

Wij zijn vanavond 2 minuten stil. Jij toch ook? #dodenherdenking #herdenken #4mei Nationaal Comité 4 en 5 mei

Bericht uit Voorpost van den dokter, augustus 1945

2 maanden geleden geplaatst

De afgelopen week hebben we bij alle leden een cadeaupakketje gebracht. Het bestuur bedankt op die manier alle leden voor de steun en hun lidmaatschap in deze tijd. De toppers van Lunchroom 'n Tikkie Anders en Kadofabriek 'n Tikkie Verderop uit Sleeuwijk hebben deze pakketjes voor ons gemaakt. Dank je wel! ... MeerMinder