11 Jeugd EHBO A diploma’s uitgedeeld in Waardhuizen

Category : Nieuws

Jeugd_EHBO_2015De leerlingen uit groep 7 en 8 van Basisschool Waardhuizen deden vrijdagmiddag 29 mei examen om hun Diploma jeugd EHBO A te halen. Het was een spannende middag. In de maanden ervoor werd er hard geoefend met de theorie en de praktijk. Zo weten de kinderen nu wat ze moeten doen als hun vriend of vriendin  zich verslikt in een stukje appel. Daarnaast weten ze zelfs wat ze moeten doen als bijvoorbeeld een oude buurvrouw bewusteloos aan hun voeten ligt. Ze kunnen beademen en een start maken met reanimatie.  Alle 11 leerlingen behaalden hun diploma. Jongens en meisjes: GEFELICITEERD!

112 niet bereikbaar. Inmiddels is er een alternatief nummer voor de mensen die nog wel kunnen bellen: ... MeerMinder